Skip to main content

Μήνυμα Ζέρβα: «Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν αποκλείεται»

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος επεσήμανε ότι πρόθεσή του είναι μέχρι τα τέλη Ιουλίου να έχει διαμορφωθεί στο βασικό σκέλος το επόμενο διοικητικό σχήμα.

Κάλεσμα για συγκλίσεις και συνεργασίες προς τους συμβούλους όλων των παρατάξεων που εκλέγονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο απηύθυνε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV100 και τη Μαρία Μουστάκα.

«Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν αποκλείεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα είναι πολλά και είναι επιβεβλημένο να επικρατήσει η λογική των συναινέσεων.
 
Ξεκαθάρισε ότι οι Χάρης Αηδονόπουλος, Μάκης Κυριζίδης και Πέτρος Λεκάκης, οι οποίοι θα τον συνοδεύσουν στην αυριανή συνάντηση με τον απερχόμενο δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, είναι ήδη «εταίροι» στο νέο σχήμα που θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης από 1η Σεπτεμβρίου.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος επεσήμανε ότι πρόθεσή του είναι μέχρι τα τέλη Ιουλίου να έχει διαμορφωθεί στο βασικό σκέλος του το επόμενο σχήμα που θα διοικήσει τον δήμο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, αύριο θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Ορφανό, επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», ώστε να διερευνηθούν τα πεδία πιθανών συνεργασιών και συγκλίσεων.

Ο κ. Ζέρβας, εξάλλου, τόνισε ότι θα επιδιώξει επικοινωνία και με τον Νίκο Ταχιάο, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», με τον οποίο αναμετρήθηκε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σε μια μάχη που τον ανέδειξε νικητή με το συντριπτικό ποσοστό του 66,79%. Εκτίμησε, δε, ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης ούτε με την πλευρά του Νίκου Ταχιάου.