Skip to main content

Καλεί σε ζωντανά debate του συνυποψήφιους του ο Μάκης Κυριζίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για επιθετικές και αλαζονικές τάσεις από άλλους υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης.

Αντικατάσταση των «μονολόγων μπροστά σε φιλικά ακροατήρια» με ζωντανά debate ζητά από τους συνυποψήφιους του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά» Μάκης Κυριζίδης.

«Ιδού ο στίβος, Ας έρθουν με τις θέσεις τους, με τους υποψήφιους συμβούλους, με την προσωπικότητά τους, να συζητήσουμε, να αναμετρηθούμε. Κυρίως να εξηγήσουμε στον κόσμο πως και με ποιούς σκοπούς θα υπηρετήσουμε τη Θεσσαλονίκη», επισημαίνει μεταξύ αλλων σε δήλωση του ο κ. Κυριζίδης.

Αναλυτικά:

«Παρατηρούμε ήδη επιθετικές και αλαζονικές τάσεις από υποψηφίους. Αντί των αυτοδιοικητικών θέσεων επιλέγουν να σηκώσουν τη δεξιά ή την αριστερή τους σημαία και, αντί της συζήτησης για το τι συμφέρει την πόλη, καλούν τους ψηφοφόρους να στοιχηθούν πίσω από τη σημαία που εμπιστεύονται.

Έλα, όμως, που όλο και περισσότεροι αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι μ’ αυτά τα μυαλά δεν πάμε μπροστά! Ότι δεν φτάνει να είσαι ο κομματικός εκλεκτός για να πετύχει η πόλη, ότι δεν φτάνει ένα ωραίο κεφάλι για να μη βρωμίσει το ψάρι!

Ας το αλλάξουμε, λοιπόν. Ας μιλήσουμε για τις πολιτικές του δήμου και όχι για τους πολιτικούς, που δήθεν “ξέρουν αυτοί”. Και ας μιλήσουμε απλά και επί του πρακτέου, μπροστά στους δημότες, σε ανοιχτή συζήτηση μαζί τους. Στη θέση των μονολόγων μπροστά σε φιλικά ακροατήρια, καλώ τους συνυποψήφιούς μου να βάλουμε κοινές δημόσιες εκδηλώσεις-συζητήσεις, ζωντανά debates.

Ιδού ο στίβος, Ας έρθουν με τις θέσεις τους, με τους υποψήφιους συμβούλους, με την προσωπικότητά τους, να συζητήσουμε, να αναμετρηθούμε. Κυρίως να εξηγήσουμε στον κόσμο πως και με ποιούς σκοπούς θα υπηρετήσουμε τη Θεσσαλονίκη».