Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 40ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑ

Ο 40χρονος που κατηγορείτο για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλή, απείθεια, εξύβριση και οπλοκατοχή καταδικάστηκε με 60 μήνες φυλάκιση.

Mε 60 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω και οδηγήθηκε στη φυλακή, ο 40χρονος που απείλησε με μαχαίρι γιατρό του νοσοκομείου Καλύμνου και εξύβρισε και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν για να παρέμβουν στο περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου κλήθηκαν στις 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι να μεταβούν στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί ο 40χρονος για άγνωστη αίτια, είχε προκαλέσει φασαρία και σε έξαλλη κατάσταση απείλησε με σουγιά έναν γιατρό.

Όπως μεταδίδει η «Ροδιακή», όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, ο 40χρονος τους εξύβρισε, αλλά τελικά τον ακινητοποίησαν ενώ κατασχέθηκε και το μαχαίρι-σουγιάς.

Ο 40χρονος που κατηγορείτο για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλή, απείθεια, εξύβριση και οπλοκατοχή με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 40χρονο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 60 μηνών με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ