Skip to main content

Καλλιάνος: Ήπιος ο καιρός το σαββατοκύριακο-Αγριεύει από Δευτέρα (vid)

από τη Δευτέρα και έπειτα, μέχρι και την Πέμπτη – Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε και πάλι βροχές.

Ευμετάβλητο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Όπως προέβλεψε ο γνωστός μετεωρολόγος μιλώντας στο Mega ο καιρός το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι ήπιος.

Ωστόσο, το άστατο του πρόσωπο θα αποκαλυφθεί άλλη μια φορά με βροχές την άλλη εβδομάδα.

«Θα περάσουμε ένα ήπιο Σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα βρεθεί στους 24 – 25 και τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου, άρα μιλάμε για ήπιες θερμοκρασίες. Νωρίς το πρωί θα κάνει μια σχετική ψύχρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ γενικά οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες, λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια».

Για την Κυριακή (24.05.2020) ο γνωστός μετεωρολόγος σημείωσε πως «ίσως έχουμε ορισμένες μπόρες στην Βόρεια Ελλάδα. Πάντως αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι από τη Δευτέρα και έπειτα, μέχρι και την Πέμπτη – Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να έχουμε και καταιγίδες».

«Το φυσιολογικό είναι αυτό που θα έρθει τώρα. Ο Μάιος μάς έχει συνηθίσει με αυτές τις μπόρες. Το αφύσικο ήταν που είχαμε 40 βαθμούς», κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε το σχετικό video: