Skip to main content

Καλοχώρι: Απομάκρυναν παρατημένα λάστιχα δεκαετιών από τον Γαλλικό ποταμό (φωτο)

Η περιβαλλοντική ομάδα «Εχεδώρου Φύσις» σε συνεργασία με ιδιώτες-κατοίκους του Καλοχωρίου απομάκρυναν παρατημένα λάστιχα από το παράκτιο τμήμα.

Σε μία ζωτικής σημασίας ενέργεια για το περιβάλλον προχώρησαν η ομάδα «Εχεδώρου Φύσις» σε συνεργασία με ιδιώτες-κατοίκους του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η περιβαλλοντική ομάδα με τη συμβολή των κατοίκων απομάκρυναν λάστιχα τα οποία βρίσκονταν δεκαετίες παρατημένα στο παράκτιο τμήμα μπροστά από τις εκβολές του Γαλλικού ποταμού στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η ομάδα σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook «επιτέλους μία πληγή που σε κάθε περίπατό, μας προκαλούσε συνθήματα λύπης και απογοήτευσης για τις εικόνες αυτές, επιτέλους έκλεισε. Δεν θα μπορούσε τίποτα να γίνει αν δεν πρόσφερε τον γερανό τους η εταιρεία οικοδομικών υλικών Καραγιαννιδη Αφοι Ο.Ε. Καραγιαννιδης, και ιδιαίτερα ο Γιάννης Καραγιαννίδης τον οποίο το ευχαριστούμε είναι λίγο, καθώς και την υπόλοιπη ομάδα τον Kostas Krithiotis τον Pashalis Pashalidis φυσικά τον "μικρότερο" της παρέας τον κ. Ζαφειρόπουλο Γιάννη και την τετράποδη "blondy"».