Skip to main content

Καλοκαιρινές διακοπές με τον ΟΕΕ

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδρομών του θα υλοποιήσει και φέτος το ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7ήμερες και 8ήμερες εκδρομές εκδρομών σε επιλεγμένους χερσαίους και θαλάσσιους
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδρομών του θα υλοποιήσει και φέτος το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7ήμερες και 8ήμερες εκδρομές εκδρομών σε επιλεγμένους χερσαίους και θαλάσσιους προορισμούς για 22.242 άτομα, δικαιούχους παροχών του νομού Αττικής.

Από την Τετάρτη 12 Μαΐου, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καλούνται να εγγραφούν τις ώρες 8.00-14.30 μ.μ, σε όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού στην Αττική:
ΑΘΗΝΑΣ Πατησίων 125
ΑΘΗΝΑΣ Αγ. Μάρκου 11
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Θίσβης 7
ΠΕΙΡΑΙΑ Ομηρίδου Σκυλίτση 19
ΤΑΥΡΟΥ Τιμοθέου Ευγενικού 5
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Χαριλάου 30
Ν. ΙΩΝΙΑΣ 28ης Οκτωβρίου 42
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αργυρουπόλεως 94-96
ΧΟΛΑΡΓΟΥ Αγαμέμνονος 22
ΑΙΓΑΛΕΩ Πλαστήρα 105
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ¹ρας 2

δηλώνοντας την εκδρομή και το χρονικό διάστημα, που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εξής:

1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ:
α) Τετάρτη 12 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 17 και 18 Ιουλίου μέχρι 24 Ιουλίου και από 24 και 25 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου
β) Πέμπτη 13 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου μέχρι 7 Αυγούστου και από 7 και 8 Αυγούστου μέχρι 14 Αυγούστου
γ) Παρασκευή 14 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν 14 και 15 Αυγούστου μέχρι 21 Αυγούστου και από 21 και 22 Αυγούστου μέχρι 28 Αυγούστου.

2 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ:
α)Δευτέρα 17 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 3 και 4 Ιουλίου μέχρι 10 Ιουλίου
β)Τρίτη 18 Μαΐου προεγγραφή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 28 και 29 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου Επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να …προεγγράφονται στις εκδρομές των συνταξιούχων εφόσον το επιθυμούν προσερχόμενοι στις αντίστοιχες ημερομηνίες απογραφής των συνταξιούχων.

Για τις εκδρομές όπου θα προεγγραφεί μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων από αυτόν που προβλέπεται στο πρόγραμμα θα υπάρξει, όπως κάθε χρόνο, κλήρωση.

Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται είναι:
Θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας (ατομικό και οικογενειακό ),αστυνομική ταυτότητα , απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης εργαζόμενου με 100 ημέρες εργασίας το έτος 2009, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης.

Σε περίπτωση επιδοτούμενης ανεργίας πέραν των λοιπών δικαιολογητικών θα προσκομίζεται η εγκριτική απόφαση από τον ΟΑΕΔ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πέρυσι έκαναν χρήση μικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έλαβαν καμία παροχή του ΟΕΕ, εκτός δελτίων θεάματος. Ακόμη μπορούν να εγγραφούν δικαιούχοι παροχών ΟΕΕ νομού Αττικής που απογράφησαν στο φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και λόγω υπέρβασης των εισοδηματικών ορίων δεν θα λάβουν δελτία κοινωνικού τουρισμού.

Στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν μετακίνηση, ξενάγηση και διαμονή σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα με πρωινό. Οι διαδρομές των εκδρομών θα αναρτηθούν την Τετάρτη 12 Μαΐου σε όλα τα γραφεία διανομής και στην ιστοσελίδα www.oee.gr Οργανωμένα προγράμματα εκδρομών τους καλοκαιρινούς μήνες υλοποιούνται κατά περίπτωση από όλους τους νομούς της χώρας, όπου ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας …λειτουργεί Περιφερειακές Υπηρεσίες. Από την Κεντρική Υπηρεσία αποστέλλονται οι σχετικές πιστώσεις. Τα προγράμματα αυτά στηρίζουν έμπρακτα τις τοπικές οικονομίες, απασχολούν και ψυχαγωγούν τον συμμετέχοντα κόσμο.