Skip to main content

Καλοκαιρία στη χώρα και άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις μετά από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές. Υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται αραιές νεφώσεις, από το μεσημέρι κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ σταδιακά από το απόγευμα στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις μετά από το μεσημέρι. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις μετά από το μεσημέρι. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους, τοπικά με ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.