Skip to main content

Καλοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Έως 23 βαθμούς ο υδράργυρος

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στην χώρα, ωστόσο τοπικές μπόρες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, έντασης από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Πρόσκαιρη αύξηση των νεφώσεων προβλέπεται για τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες, με εκδήλωση μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3-4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Καλοκαιρία αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.