Skip to main content

Καλοκαιρινές διακοπές στο ανανεωμένο Porto Carras Grand Resort

Νέες, αναβαθμισμένες εμπειρίες προσφέρει στους επισκέπτες το ανανεωμένο Porto Carras - Ζήστε μία μοναδική εμπειρία στις διακοπές σας

Το ανανεωμένο Porto Carras Grand Resort άνοιξε τις πόρτες τους αυτόν τον Ιούνιο, παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες στους επισκέπτες του, σε απόλυτη αρμονία με το παρθένο φυσικό περιβάλλον, μέσα σε 17.630 στρέμματα φυσικού μεγαλείου. Χάρη στην καταπληκτική θέση του δίπλα στην κοσμοπολίτικη μαρίνα, κατά μήκος της βραβευμένης αμμώδους παραλίας 9 χλμ. με γαλάζια κρυστάλλινα νερά. Τα 324 πολυτελή δωμάτια του Meliton σχεδόν αγγίζουν τον ορίζοντα με μαγευτική θέα τη θάλασσα, την μαρίνα ή τα γήπεδα του γκολφ, ενώ 155 σουίτες προσφέρουν την απόλυτη lifestyle εμπειρία του Porto Carras Meliton σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.



Τα τέσσερα ανακαινισμένα εστιατόρια και τα διαφορετικά μπαρ στη θάλασσα, τις πισίνες ή με θέα τη Μαρίνα, προσφέρουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από αυθεντικά γκουρμέ πιάτα, παρασκευασμένα με τοπικά, φρέσκα υλικά οργανικής καλλιέργειας.





Η απέραντη παραλία, που περιλαμβάνει 25 απομονωμένα λιμανάκια, βραβεύεται κάθε χρόνο με την πιστοποίηση «Γαλάζια Σημαία» και παρέχει αμέτρητες διεξόδους ανανέωσης: κολύμβηση, snorkeling, καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, κανό, ιστιοπλοΐα. Αλλά η διασκέδαση στην παραλία είναι μόνο η αρχή: απολαύστε μία σειρά υπαίθριων δραστηριοτήτων από ιππασία έως τένις, μπάσκετ, beach volley, ποδόσφαιρο 5X5, πεζοπορία, jogging και ποδηλασία. Με το μεγαλύτερο οργανικό αμπελώνα στην Ευρώπη, οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία οινογνωσίας στον ειδικό χώρο του του Κτήματος Porto Carras διασχίζοντας τους απέραντους αμπελώνες.


Στο ανανεωμένο γκολφ του Porto Carras, ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα γκολφ της Ελλάδας, προσφέρεται για εξάσκηση με θέα τα μαγευτικά τοπία και αποτελεί ιδανική επιλογή για μία πρώτη δοκιμή αυτού του σπορ αφού προσφέρονται μαθήματα και κατάλληλος εξοπλισμός για αρχάριους αλλά και έμπειρους παίκτες.




Οι αναβαθμισμένες εξωτερικές πισίνες, η ολοκαίνουρια εξωτερική παιδική χαρά στους καταπράσινους κήπους καθώς και το Kids Club με ένα γεμάτο πρόγραμμα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων υποδέχονται τους μικρούς και μεγαλύτερους επισκέπτες, ενώ το σπα λειτουργεί με υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης, κατόπιν ραντεβού. Για να ολοκληρώσετε ιδανικά μία τέλεια ημέρα, χαλαρώστε με ένα κοκτέιλ φτιαγμένο από επαγγελματίες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής σε ένα από τα πέντε μπαρ του συγκροτήματος ή ζήστε συναρπαστικές στιγμές παιχνιδιού στο Porto Carras Casino Meliton Privé που προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον παιχνιδιού όλο το χρόνο.

Με πληθώρα μοναδικών εγκαταστάσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων, με ευέλικτη ακυρωτική πολιτική και με τα παιδιά εώς 12 ετών να διαμένουν δωρεάν, το Porto Carras αποτελεί τον τέλειο προορισμό διακοπών για αυτό το καλοκαίρι.

Επωφεληθείτε των μοναδικών ειδικών προσφορών εώς 30% για απευθείας κρατήσεις εώς 30 Ιουνίου, για διαμονή από τον Ιούνιο εώς και τον Οκτώβριο. Οι τιμές ξεκινούν από 110€/άτομο. Στοιχεία Επικοινωνίας: Τμήμα Κρατήσεων: reservationsmanager@portocarras.com, +30 23750 77500.

ΚΩΔΙΚΟΣ: VORIAGR21