Skip to main content

Καλός και ζεστός με λίγη συννεφιά ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

Καλός και ζεστός θα είναι σήμερα, Κυριακή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, την Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά τμήματα και κυρίως ορεινά στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 15 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 33 βαθμούς αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.