Skip to main content

Καλός καιρός σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Έως 13 βαθμούς η θερμοκρασία

Άνοδος της θερμοκρασίας και γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα σε όλη τη χώρα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Ωστόσο από το απόγευμα θα έχουμε λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.

Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα στα δυτικά θα αυξηθούν και σποραδικές βροχές από το βράδυ θα έχουμε στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Το θερμόμετρο θα δείξει έως 14 βαθμούς σε Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο, ενώ στο Ιόνιο θα αγγίξει τους 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νοτιανατολικοί ασθενείς έως τέσσερα μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από μηδέν έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στην Αττική, με ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ,που δεν θα ξεπεράσουν τοπικά τα πέντε μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.