Skip to main content

Καλός καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, έως 3 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα θα στραφούν σε νοτιάδες, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα φυσούν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.