Skip to main content

Καλός ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Ομίχλη τις πρωινές ώρες

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη το πρωί στην πόλη. Το θερμόμετρο θα δείξει από το μηδέν έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, κυρίως στην Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, στο Αιγαίο εντάσεως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Θα φυσούν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από το μηδέν έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Θα φυσούν μεταβλητοί άνεμοι, 3 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί, έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία και την Θράκη, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα). Κατά τόπους τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους.