Skip to main content

Καλός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Στους 20 βαθμούς φτάνει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Μακεδονία. Από το βράδυ στα δυτικά νεφώσεις. Μέχρι τους 20 με 21 βαθμούς το θερμόμετρο.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός της 25ης Μαρτίου στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας. Αραιές νεφώσεις από το βράδυ στα δυτικά, κατά τόπους τη νύχτα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία αναμένεται να καταγράψει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και από το μεσημέρι νότιοι-νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που αργά τη νύχτα θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, που από το μεσημέρι στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους-νοτιοανατολικούς 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.