Skip to main content

Καμαρά: Είμαστε απόλυτα υγιείς και έτοιμοι να παίξουμε (video)

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον πρόεδρό μας», δήλωσε ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού ενόψει Γουλβς.

Υγιείς και έτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αύριο απέναντι στη Γουλβς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο Μαντί Καμαρά.

Αρχικά, ο Αφρικανός χαφ των «ερυθρολεύκων» ανέφερε:

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον πρόεδρό μας και να γίνει γρήγορα καλά, όπως και όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, γιατί έχουμε τις διαβεβαιώσεις από τους γιατρούς μας πως είμαστε απόλυτα υγιείς και θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε», δήλωσε ο μέσος των «ερυθρολεύκων».

Αναφορικά, με τον νέο του ρόλο στην ομάδα και στο σύστημα 4-3-3, ο 23χρονος άσος των Πειραιωτών απάντησε:

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θέλω να βοηθώ την ομάδα, για να παίζει καλά. Εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί στο γήπεδο για να προοδεύει ο Ολυμπιακός».

Ακόμη, σχετικά με την αντιμετώπιση του πρώην συμπαίκτη του, Ντανιέλ Ποντένσε, είπε: «Ο Ντανιέλ ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, αλλά πλέον δεν ανήκει στην ομάδα μας. Ο καθένας είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του, δεν ξέρουμε καν αν θα παίξει, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς έχει πλεονέκτημα λόγω μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εμπειρίας έναντι των «Λύκων» επεσήμανε: «Δεν έχει σημασία τόσο η εμπειρία. Και η Άρσεναλ είναι πολύ έμπειρη στην Ευρώπη, αλλά την αποκλείσαμε. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα ακολουθήσει καλύτερα το πλάνο του προπονητή της και αυτό θέλουμε να κάνουμε εμείς».