Skip to main content

Καματερό: Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο των δυο παιδιών

Μία σπίθα από ξυλόσομπα φαίνεται να προκάλεσε τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα σε σπίτι στο Καματερό και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο παιδιών

Θρήνος στην πολύτεκνη οικογένεια από το Καματερό μετά το θάνατο των δυο αγοριών από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι.

Διαβάστε: Τραγωδία στο Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά μετά από φωτιά σε σπίτι - Νοσηλεύεται ένα δίχρονο

Τα παιδιά ηλικίας 12 και 13 ετών ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, στο δωμάτιό τους μαζί με ένα αδελφάκι τους ηλικίας 2 ετών όταν ξέσπασε η φωτιά από ξυλόσομπα που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.

Σε άλλο δωμάτιο ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός τους, ο οποίος όταν ξέσπασε η φωτιά κατάφερε να σώσει το δυο ετών αδερφάκι του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με εγκαύματα. Τα άλλα δυο αδερφάκια του δεν τα κατάφεραν και κάηκαν ζωντανά. Τα υπόλοιπα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας ήταν εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο αδελφό ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, τα αδέρφια του που χάθηκαν, δεν είχαν πάει στο σχολείο, καθώς ήταν άρρωστα και είχαν μείνει στο σπίτι. Η μητέρα τους άναψε το πρωί την ξυλόσομπα και έφυγε από το σπίτι με τα άλλα παιδιά της. Μια σπίθα η οποία πετάχτηκε από την ξυλόσομπα ήταν αρκετή, ώστε να λαμπαδιάσει το σπίτι και να προκαλέσει την τραγωδία.