Skip to main content

Καμένα τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Βόλο

Καμένα βρέθηκαν από την αστυνομία κοντά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας του Βόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Καμένα βρέθηκαν από την αστυνομία κοντά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας του Βόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι ληστές υποδυόμενοι τους αστυνομικούς είχαν απαγάγει τότε, τον διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, τον οποίο υποχρέωσαν να τους ανοίξει τα γραφεία και να ξεκλειδώσει τα δύο ATM που υπήρχαν στο χώρο, από όπου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 400.000 ευρώ ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, οι ληστές έκαψαν το ΙΧ και το φορτηγάκι, που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία και εξαφανίστηκαν επιβαίνοντας σε άλλο όχημα, που τους περίμενε κοντά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για την κατάσβεση των οχημάτων είχε σπεύσει όχημα της Π.Υ. Μαγνησίας αλλά η αστυνομία δεν είχε αξιολογήσει τότε ότι το περιστατικό συνδέεται με τη ληστεία.   Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση της ληστείας δείχνει ότι σε αυτή συμμετείχαν τουλάχιστον 4 άτομα, που λειτούργησαν με επαγγελματικό τρόπο. Να σημειωθεί ότι μετά τη ληστεία, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας του Βόλου, τοποθετήθηκε νέος διευθυντής.