Skip to main content

Καμία επαφή Άρη – Ερυθρού Αστέρα για τον Ματέο Γκαρσία

Η σύνδεση του ενδιαφέροντος από τον πρωταθλητή Σερβίας για τον Λίντσεϊ Ρος έφερε σενάρια για πιθανή επιστροφή του Αργεντινού άσου στους Θεσσαλονικείς.

Θέμα χρόνου ήταν να γίνει σύνδεση του ενδιαφέροντος από τον Ερυθρό Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ρος με την πιθανότητα επιστροφής του Ματέο Γκαρσία στον Άρη. Το ερώτημα είναι πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι αυτό το σενάριο;

Κατ’ αρχάς δεν είναι εύκολο να μπει ο σύλλογος σε διαδικασία συζητήσεων είτε με τον παίκτη, είτε με τον Ερυθρό Αστέρα που πλήρωσε σχεδόν 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει δίνοντάς του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ.

Νούμερα τα οποία αυτή τη στιγμή είναι αποτρεπτικά για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ δεν προκύπτει από πουθενά ακόμη και το ενδεχόμενο ανταλλαγής, καθώς ο Άρης αν μπει σε διαδικασία να δώσει τον Ρος θα το κάνει για να έχει οικονομικό όφελος. Από την άλλη και ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι βέβαιο ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να αποσυρθεί από το υψηλότερο επίπεδο του Champions League.

Πηγή: Εφημερίδα «Metrosport»