Skip to main content

Καμία παράβαση στα δεδομένα των τιμολογήσεων των ΕΛΤΑ μετά από έλεγχο

Κατόπιν ελέγχου από μικτό κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Οικονομικής Αστυνομίας προέκυψε ότι δεν υπήρχαν παραβάσεις.

Χωρίς ευρήματα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων από μικτό κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Οικονομικής Αστυνομίας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οπως αναφέρεται, οι αρμόδιες διευθύνσεις των ΕΛΤΑ συνεργάστηκαν πλήρως με το κλιμάκιο των ελεγκτών παρέχοντας με αμεσότητα και διαφάνεια όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τα οποία δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση στα δεδομένα των τιμολογήσεων.

«Κατά συνέπεια, ο έλεγχος ολοκληρώθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι τα ΕΛΤΑ διατηρούν ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά τιμολόγια, παρέχοντας παράλληλα βέλτιστες υπηρεσίες προς το ευρύ κοινό», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων «εκφράζει την προσήλωσή του στην εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως αυτή εφαρμόζεται από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, παρέχοντας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του, αλλά αναλαμβάνοντας και επιπρόσθετες δράσεις».