Skip to main content

Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ κοιμόταν

Η έφηβη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε οκτώ χτυπήματα στη μητέρα της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο σαλόνι.

Σοκ έχει προκαλέσει η βίαιη επίθεση που εξαπέλυσε μια 14χρονη εναντίον της μητέρας της, το πρωί της περασμένης Πέμπτης 31 Οκτωβρίου, μέσα στο σπίτι τους στα Καμίνια Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κοινωνική», γύρω στις 2 τα ξημερώματα, η 14χρονη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτύπησε με αυτό οκτώ φορές την μητέρα της, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν στο σαλόνι.

Από τις φωνές της μητέρας ξύπνησε η δίδυμη αδελφή του κοριτσιού, η οποία και κατάφερε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια της 14χρονης.

Η μητέρα ζήτησε απο την δεύτερη κόρη της να καλέσει το ΕΚΑΒ, ενώ η δράστιδα της επίθεσης κάλεσε τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος μένει σε μικρή απόσταση και έσπευσε στο σπίτι.

Βαριά τραυματισμένη, η μητέρα υποβλήθηκε σε αφαίρεση σπλήνας και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στην ΜΕΘ παρέμεινε μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, οπότε μεταφέρθηκε σε θάλαμο, έχοντας διαφύγει, σύμφωνα με τους γιατρούς, τον κίνδυνο απώλειας της ζωής της.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 14χρονη που μαχαίρωσε την μητέρα της, έχοντας τραύματα στον καρπό, στον μηρό και στο γόνατο. Το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, με εντολή του Εισαγγελέα. Μεταξύ άλλων, πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνης.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα του Πειραιά «Κοινωνική», συνδέουν το περιστατικό με βίαια, ηλεκτρονικά παιχνίδια που φέρεται να έπαιζε λίγο πριν την επίθεση η ανήλικη που μαχαίρωσε την μητέρα της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται απο την Αστυνομία.