Skip to main content

Καμίνης: Για το καλό του ποδοσφαίρου να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

«Πρέπει να αποκεντρώσουμε και τον αθλητισμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα», είπε ο δήμαρχος της Αθήνας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης για την προοπτική του να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ φέτος.

Όπως είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis «Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια. Την έχει ανοίξει ο Μπουτάρης, αυξήθηκε ο τουρισμός, άνοιξε το παραθαλάσσιο μέτωπο. Θα πάρει και ο ΠΑΟΚ επιτέλους το Πρωτάθλημα και πρέπει να το πάρει, αρκετά κυριάρχησαν οι ομάδες του κέντρου. Πρέπει να αποκεντρώσουμε και τον αθλητισμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Έδειξε ότι είναι καλύτερος και για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να κερδίσει το Πρωτάθλημα»

Ο δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε την Τρίτη (5/3) στη Θεσσαλονίκη και, μεταξύ άλλων, είχε συνάντηση και με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, για τον οποίο, όπως είπε, θα ήταν ευχής έργον να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Με τον Κυριάκο είμαστε φίλοι και τα λέμε. Είναι πολύ καλό παιδί και καλός φίλος. Προέρχεται από εξαιρετική οικογένεια και ο πατέρας του είναι από παλιά δραστήριος πολιτικά. Μακάρι να το αποφάσιζε να κατέβει κι αυτός στην πολιτική. Μπορεί να ασχολείται με τον αθλητισμό, όμως, έχει καλλιεργημένη πολιτική σκέψη», δήλωσε ο κ. Καμίνης στην εκπομπή «Στη Σέντρα».