Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019
x

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΤΕΛΩ ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Η δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Βουλή, λίγο πριν την σημερινή κρίσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση», δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, λίγο πριν το κρίσιμο ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών Εθνικής 'Αμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, η ΝΔ, δια του Κωνσταντίνου Τασούλα, δήλωσε ότι αποχωρεί από τη συνεδρίαση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» απάντησε ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η δήλωση του υπουργού Άμυνας, εάν βεβαίως αποδειχθεί ότι προαναγγέλλει τη στάση του, φέρνει τα πάνω κάτων στο πολιτικό σκηνικό, καθώς μέχρι πρότινος η αποχώρησή του από την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών θεωρείτο δεδομένη.

Σημειωτέον ότι οι Επιτροπές συνεδριάζουν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ