Skip to main content

Δυσαρέσκεια ΑΝΕΛ για Δημ. Καμμένο μετά από τον καβγά με Αυλωνίτου

Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Έχει έναν συλλογισμό που σκοτώνει τη λογική, σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ - Τι απαντάει στην εσωκομματική κριτική

Συνέχεια δόθηκε σήμερα στη διαμάχη μεταξύ Δημήτρη Καμμένου και Ελένης Αυλωνίτου καθώς μετά τον χθεσινό τηλεοπτικό τους καβγά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε σήμερα σε πρωινή εκπομπή πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σκοτώσει και την συγκυβέρνηση.

«Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Έχει έναν συλλογισμό που σκοτώνει τη λογική, αλλά μπορεί να σκοτώσει και την συγκυβέρνηση», είπε ο Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στον καβγά του με την βουλευτή , η οποία τον κάλεσε να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να πάει στην Νέα Δημοκρατία.

Δυσαρέσκεια ΑΝΕΛ - Τι απαντάει ο Δημήτρης Καμμένος

Την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ, η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο Δημήτρης Καμμένος.

Πηγές των ΑΝΕΛ ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα, η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής βγαίνει και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα».

Στο ίδιο κλίμα σχολίασε και ο Τέρενς Κουίκ τη λεκτική διαμάχη Καμμένου-Αυλωνίτου.

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές &απόψεις που δεν μας αξίζουν,όταν μάλιστα αλλοιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων,σε σύσκεψη υπό τον Πάνο Καμμένο. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου,αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν ειμαι ο μόνος», τόνισε.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση αυτή, ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε πως εκείνος ήταν ο αμυνόμενος στον καβγά με την κ. Αυλωνίτου και πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας πως πιστεύει ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους»

Σε ότι αφορά τις αναφορές και τις διαρροές από την πλευρά των ΑΝΕΛ για δυσαρέσκεια του κόμματος έναντι του, ο κ. Καμμένος είπε «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς», λέγοντας ότι ο ίδιος στηρίζει σθεναρά την συγκυβέρνηση, προσθέτοντας «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο» και συμπληρώνοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις. Κατέληξε ότι «δεν είναι «επικίνδυνοι» ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι πχ. λένε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων όπως ο Νίκος, Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να «πατήσουν» οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του».

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν».