Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ

Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία, τόνισε ο ΥΕΘΑ.

Την εκτίμησή του πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα εφαρμοστεί ποτέ εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Μάλιστα ο ΥΕΘΑ υποστήριξε πως η συμφωνία δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

«Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών ο κ. Καμμένος απάντησε ως εξής: «Οσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Σε ερώτηση για την επίθεση της Ν.Δ. εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Εθνικής Αμυνας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: "Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα..."

Τέλος, ανέφερε ότι η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς πολύ στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για "παραλογισμό".

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ