Skip to main content

Καμμένος: Κανένα θέμα εμπιστοσύνης εκτός αν συνδεθεί με τις Πρέσπες

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ τόνισε πως η μόνη διαφορά του κόμματος στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας.

Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως η μόνη διαφορά στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το Σκοπιανό, με τα υπόλοιπα θέματα να λύνονται κοινοβουλευτικά.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι αν συνδεθεί η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση με τη συμφωνία των Πρεσπών, τότε θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό.

«Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό».

Νωρίτερα, η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ φέρεται να... άδειασε τον πρόεδρο του Κόμματος όταν ζήτησε εξουσιοδότηση να αποσύρει τους υπουργούς από την κυβέρνηση (δείτε περισσότερα εδώ).