Skip to main content

Δημ. Καμμένος: Έχουν συνεννοηθεί να πέσουν πριν κυρωθεί η συμφωνία

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε πως αν οι βουλευτές ψήφιζαν κατά συνείδηση, θα τάσσονταν υπέρ της πρότασης μομφής.

Στη συμφωνία με την πΓΔΜ σε κυβερνητικό και εσωκομματικό επίπεδο αναφέρθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τόνισε πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να πέσει η κυβέρνηση πριν έρθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με της ΠΓΔΜ.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι, στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ προ της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, ο Π. Καμμένος ανέφερε πως «θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει».

Ο Δ. Καμμένος σημείωσε ακόμη πως αν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ήταν ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση, θα ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής.

Επεσήμανε, δε, ότι «δεν μπορείς να βάλεις κομματική πειθαρχία σε εθνικό ζήτημα» και χαρακτήρισε «εν δυνάμει άκυρη» τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, καθώς όπως εξήγησε, δεν θα κυρωθεί.