Skip to main content

Νέο καμπανάκι για τον Άρη: Τριάρα από την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία(vid)

Στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πίεσε, δημιούργησε φάσεις, ωστόσο, υπέκυψε στους ανώτερους Ολλανδούς.

Ακόμη μία ήττα σε τρεις διαδοχικές φιλικές αναμετρήσεις σημείωσε ο Άρης, καθώς έχασε από την ισχυρή Αϊντχόφεν με 3-0.

Στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε, δημιούργησε φάσεις, ωστόσο, υπέκυψε στην ανωτερότητα των Ολλανδών.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στο γκολ στο 39ο λεπτό, όταν το σουτ του Τόνσο βρήκε το δοκάρι της εστίας της Αϊντχόφεν.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η άμυνα του Άρη προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά ο Ρόουζ την έστειλα καταλάθος στην εστία της ομάδας του, κάνοντας το 1-0.

Στο 47' οι «Χωριάτες» βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα, όταν μετά από λάθος έξοδο του Εμάν, ο Μέλεκ εκμεταλλεύτηκε το σφάλμα του τερματοφύλακα του Άρη και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους Ολλανδούς ήρθε στο 85ο λεπτό με σουτ του Πιροέ από τα όρια της μικρής περιοχής.

Αϊντχόφεν (Φαν Μπόμελ): Ζόετ, Λούκασεν, Βιρτζίβεν, Χένριξ, Λάμερς, Μπρούμα, Μέλεν, Μπεργκβάιν, Ροσάριο, Ντάμφρις,Τόνισεν.

Έπαιξαν και οι: Ρούιτερ, Ραμσελάαρ, Τέζε, Σούλας, Ντε Χάας, Βέρεθ, Σαντιλέκ, Ιχατάρεν, Αμπουκχάλ, Πιρόε, Γκάκπο.

Άρης (Παντελίδης): Έμαν, Κωνσταντινίδης (85΄Μπαγκαλιάννης), Κόρχουτ (85΄Τσαγκαλίδης), Ροζ (72΄Δεληζήσης), Βέλεθ (72΄Σόουζα), Μπάσα, Ματίγια (85΄Μπακούτσης), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (55΄Ντουάρτε), Τόνσο (70΄Μαρτίνες), Ιντέγε (70΄Γιουνές, 90' Κλεμέντε).