Skip to main content

Καμπερίδης: Καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια από την αρχή

Ο βοηθός του Β. Αγγέλου τόνισε πως οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να δώσουν μάχη για κάθε κατοχή παίζοντας προσωπική και ομαδική άμυνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια θα πρέπει να έχουν αύριο οι παίκτες του Άρη αν θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει σε αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού και σε αδυναμίες, που παρουσίασε στους έως τώρα αγώνες. Ταυτόχρονα έπρεπε να καταφέρουμε μέσα από τις προπονήσεις και το φιλικό με τον Ηρακλή να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, το οποίο θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος στα κλεψίματα, τα οποία τα αξιοποιεί, πετυχαίνοντας εύκολους πόντους. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στην επίθεση και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, ώστε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για σωστές επιθέσεις.

Θέλουμε πολύ τη νίκη και για να την πετύχουμε, θα πρέπει να δώσουμε μάχη για κάθε κατοχή, παίζοντας προσωπική και ομαδική άμυνα και διεκδικώντας όλα τα ριμπάουντ και στις δύο πλευρές του γηπέδου».