Skip to main content

Καμπερίδης: Μένουμε σπίτι, η υγεία το απόλυτο στοίχημα για όλους

«Η κατάσταση επιτάσσει να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους γύρω μας», τόνισε ο κόουτς του Άρη.

Ο Σάββας Καμπερίδης, όπως όλοι μας, βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μπάσκετ και η δουλειά, όπως είναι φυσιολογικό, έχουν περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα και δεν αποτελούν προτεραιότητα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο κόουτς του Άρη στέλνει το δικό του μήνυμα, υιοθετώντας το σλόγκαν των τελευταίων εβδομάδων «Μένουμε σπίτι», τονίζοντας ότι πρέπει να αντέξουμε αυτή την «απομόνωση», διότι η υγεία αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 41χρονος τεχνικός του «Αυτοκράτορα»:

«Συμπληρώθηκαν περίπου τρεις εβδομάδες, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σίγουρα σε όλους εμάς, που έχουμε συνηθίσει να περνάμε την περισσότερη ώρα της ημέρας στο γήπεδο, μας λείπει η ρουτίνα της προπόνησης, της προετοιμασίας της ομάδας για τον επόμενο αγώνα, το άγχος να πετύχουμε τους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί, την καθημερινή τριβή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η κατάσταση, όμως επιτάσσει να μείνουμε στο σπίτι, να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους γύρω μας. Προφανώς δεν είναι εύκολο για κανέναν μας, να είναι κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους.

Αν το καλοσκεφτούμε, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία μπορούμε να κάνουμε, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, είτε δεν έχουμε το χρόνο, είτε λόγω των υποχρεώσεων, δεν μπορούν να αποτελέσουν προτεραιότητα. Όπως και να 'χει, πρέπει να αντέξουμε, καθώς η υγεία αποτελεί το απόλυτο στοίχημα για όλους».