Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΚΑΝΑΔΑΣ: ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΡΙΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΤΤΑΒΑ

Ο πρωθυπουργός του Καναδά εργάζεται επίσης και στο κτίριο της Βουλής, απέναντι στον ίδιο δρόμο, το οποίο παρέμεινε ανοικτό.

Η αστυνομία στην Οττάβα, πρωτεύουσα του Καναδά, απέκλεισε προσωρινά τέσσερα τετράγωνα στο κέντρο της πόλης, μεταξύ των και το κτίριο που στεγάζει το γραφείο του πρωθυπουργού, αφότου ένας μηχανικός εκσκαφέας έσπασε έναν αγωγό φυσικού αερίου χθες.

Σε tweet τους στις 6:00 μ.μ. χθες (01:00 ώρα Ελλάδας σήμερα), οι αρχές της πόλης είπαν ότι η περιοχή είχε ανοίξει ξανά για χρήση. Η διαρροή αερίου ξεκίνησε στις 1:30 μ.μ. περίπου (8:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Σύμφων με το Reuters, τα κτίρια που εκκενώθηκαν περιλαμβάνουν το Τετράγωνο Λανγκεβέν στην Οδό Ουέλινγκτον, όπου έχουν τα γραφεία τους ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό και τα ανώτατα στελέχη του. Ο πρωθυπουργός εργάζεται επίσης και στο κτίριο της Βουλής, απέναντι στον ίδιο δρόμο, το οποίο παρέμεινε ανοικτό.

Τα συνεργεία στην περιοχή ανασκάπτουν δρόμους εδώ και πολλούς μήνες για έναν νέο υπόγειο (μετρό). Το έργο έχει διακοπεί αρκετές φορές από διάφορες ατυχίες, μεταξύ των και μια καταβόθρα, όταν υποχώρησε το οδόστρωμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ