Skip to main content

Καναδικές κινήσεις σε Μεσσηνία και Χαλκιδική - Η εκδήλωση της Fairfax

Ο εορτασμός που έγινε για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Fairfax στη Μεσσηνία «λέει» ως γεγονός από μόνο του πάρα πολλά.

Ήταν ένα ξεχωριστό event αυτό που έλαβε χώρα τις προηγούμενες τρεις μέρες στην Ελλάδα. Ο λόγος αφορά στον εορτασμό που έγινε για τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Fairfax, παγκοσμίως. Το γεγονός ότι επιλέχθηκε η Ελλάδα, για τον συγκεκριμένο λόγο, "λέει" από μόνο του πάρα πολλά. Τόσο σε επίπεδο εντυπώσεων, όσο και σε επίπεδο ουσίας, αφού το παρόν έδωσαν εκατοντάδες καλεσμένοι των Καναδών, που ήρθαν στην χώρα μας αποκλειστικά γι' αυτόν τον λόγο.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η πρώτη αποστολή της Fairfax, αποτελούμενη από 30 στελέχη, έφτασε στην Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο, στην πλατεία Συντάγματος. Ακολούθησαν κι άλλες, μέσα στα επόμενα 24ωρα. Από την Πέμπτη το μεσημέρι μεταφέρθηκαν στο Costa Navarino της Μεσσηνίας, όπου γιορτάσουν μαζί με φίλους και συνεργάτες, απ' όλο τον κόσμο, τα 30 χρόνια από την ίδρυση του fund. Και βεβαίως το παρόν έδωσε και ο head manager του fund, ο  Καναδός Πρεμ Γουάτσα.

Και μια και ο λόγος στον ...Καναδά, ο Καναδός πρέσβης συναντήθηκε πριν λίγες μέρες, διακριτικά, με τον αρμόδιο υπουργό Π. Σκουρλέτη. Πιθανότατα συζήτησαν για την τύχη της μεγάλης καναδικής επένδυσης στις Σκουριές Χαλκιδικής. Εξελίξεις αναμένονται και από αυτό το μέτωπο μέσα στο προσεχές διάστημα.