Skip to main content

Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα στο New York College στη Θεσσαλονίκη

Το leadind κολλέγιο πανεπιστημιακών σπουδών και το μοναδικό με διεθνή εμπειρία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους μια μεγάλη γκάμα σχολών.

Πανεπιστημιακές σπουδές με διεθνή αναγνώριση και πτυχίο επαγγελματικά ισοδύναμο με αυτά των Ελληνικών Κρατικών Πανεπιστημίων και όχι μόνο; Ψάχνεις εγγυημένη εργασία μετά την αποφοίτηση σου; Στο New York College στη Θεσσαλονίκη, στην ιστορική περιοχή της Καμάρας, σου δίνουμε όλα τα εφόδια να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου! Απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο με κορυφαία ακαδημαϊκή αξιοπιστία από διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Το New York College προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά πτυχία σε συνεργασία με 4 διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής: το Αμερικανικό Πολιτειακό Πανεπιστήμιο State University of New York - Empire State College, τα Βρετανικά κρατικά Πανεπιστήμια University of Greenwich και University of Bolton, όπως επίσης και το ιστορικό Γαλλικό κρατικό Πανεπιστήμιο Universite Toulouse 1 Capitole.

Σπούδασε: Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ψυχολογία - Αγγλική Φιλολογία - Πληροφορική - Διαιτολογία/ Διατροφολογία - Βιοϊατρική - Τουριστικά. Το New York College με δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα (Τσεχία), ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. το δημόσιο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, State University of New York και κατόπιν ξεκίνησε το 2001 η λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα δύο κορυφαία ελληνικά κολλέγια, σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Εθνικoύ και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (εφημερίδα Καθημερινή, αρ. φύλλου 29.810).

Το μέλλον σου ξεκινάει εδώ!

New York College
Πληροφορίες – εγγραφές: Εγνατίας 138 & Π.Π. Γερμανού. Τηλ.: 2310 889879
info@nyc.gr, www.nyc.gr