Skip to main content

Κάνε τατουάζ και σώσε τα αδέσποτα της Θεσσαλονίκης

Μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθεί την Κυριακή θα διατεθεί στην κάλυψη των αναγκών του Φιλοζωικού Συλλόγου Σείριος σε φάρμακα, γιατρούς, τροφές κλπ.

Το Get a Tattoo & Save Strays (σ.σ. Κάνε Τατουάζ & Σώσε Αδέσποτα), με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του «Φιλοζωικού Συλλόγου Εθελοντών Θερμαϊκού ο Σείριος», διοργανώνουν η σχολή εκπαίδευσης σκύλων Themis Fousias K9 σε συνεργασία με το Delos Tattoo Studio, την Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη.

«Ένα συμβολικό τατουάζ αρκεί για να βοηθήσεις έμπρακτα όσα αδέσποτα της πόλης το έχουν ανάγκη! Αν σ’ αρέσουν τα τατουάζ ή αν θα ήθελες κάποια στιγμή να αποκτήσεις ένα, συνδυάζοντάς το με μια καλή πράξη, σε περιμένουμε την Κυριακή 5 Μαΐου από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ στο Delos Tattoo Studio της Ναυαρίνου, όπου η τέχνη του τατουάζ θα συναντήσει τη φιλοζωία!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα κόστος του tattoo είναι 20 ευρώ και αφορά 1 σχέδιο σε δύο προκαθορισμένα μεγέθη.

Μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στην κάλυψη των αναγκών του Φιλοζωικού Συλλόγου Σείριος σε φάρμακα, γιατρούς, τροφές κλπ.

Οι διοργανωτές προσκαλούν «όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν αλλά και να αποκτήσουν ένα μικρό tattoo να συμβάλουν στη δράση μας!».

Κυριακή 5 Μαΐου
9:00 – 21:00
Delos Tattoo Studio
Ναυαρίνου 5,  Θεσσαλονίκη

Artists:
@__blue__balloon__
@delos_tattoo_

Contact Info
Themis Fousias : 6989679999
Delos Tattoo Studio : 2310 275271