Skip to main content

Κανέλλη για ανεμβολίαστους στη Βόρεια Ελλάδα: Νομίζετε ότι είστε αθάνατοι

«Έχετε αποφασίσει ότι θα παίζετε με τις ζωής των άλλων, με τον ίδιο τρόπο που παίζετε με τη δική σας», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.

Σκληρή κριτική για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμένων πολιτών στις περιφερειακές ενότητες της Βόρειας Ελλάδας άσκησε η βουλευτήε του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, είπε χαρακτηριστικά πως «εσείς στη Βόρεια Ελλάδα είστε "αθάνατοι", δεν κάνετε εμβόλια, δεν σας ενδιαφέρει. Έχετε αποφασίσει ότι θα παίζετε με τις ζωής των άλλων, με τον ίδιο τρόπο που παίζετε με τη δική σας».

Ερωτηθείσα για το εάν υπάρχει ερμηνεία γι΄ αυτό, εξήγησε ότι είναι ευθέως ανάλογη με ποσοστά που έχουν πάρει τα άλλα κόμματα στη Βόρεια Ελλάδα. «Ήσαστε πιο κοντά στα κέντρα των μοιραίων αποφάσεων και έχετε και μια τάση στη Β. Ελλάδα που ουσιαστικά ζητήματα, όπως είναι η οικονομία, η γειτνίαση με τα Σκόπια και με μια συμφωνία που εκκρεμεί ως προς υπογραφή και έχει γίνει με τους πιο σκόπιμους για το ΝΑΤΟ και τα συμφέροντά του για τα δυτικά Βαλκάνια τρόπους, είναι πάρα πολύ εύκολο πεδίο και εύκολο να παρασυρθεί κάποιος όταν αντιστέκεται και θέλει να είναι αντισυστημικός απέναντι σε όλα αυτά, να παρασύρεται και να βάζει και το εμβόλιο μέσα», είπε χαρακτηριστικά. Κληθείσα να σχολιάσει γιατί στον κόσμο δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη απήχηση το ΚΚΕ και έχουν τα σχήματα αυτά τόνισε: «Γιατί στη Βόρεια Ελλάδα η Χρυσή Αυγή είχε τα διπλάσια ποσοστά».

Ξεκαθάρισε όμως με στατιστικές ερμηνείες ο Βοράς και ο Νότος δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, σημειώνοντας ότι η χώρα είναι ενιαία.