Skip to main content

Κανονικά οι αγώνες στις έδρες των γηπεδούχων στην Premier League

Οι 20 ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου στην Αγγλία ήταν αντίθετες στη χρήση 8 γηπέδων για να διεξαχθούν οι τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, μετά την ομόφωνη άρνηση και των 20 ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος, να συνεχιστεί η σεζόν σε ουδέτερα γήπεδα, άλλαξε συνολικά στάση και εισηγείται πλέον τη διεξαγωγή των αγώνων στις φυσικές έδρες των ομάδων.

Οι σύλλογοι της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου στο Νησί ήταν κάθετα αντίθετοι στη χρήση οκτώ συγκεκριμένων γηπέδων για να διεξαχθούν οι τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, ώστε να είναι πιο εύκολη η επιτήρηση από τις υπηρεσίες υγείας της χώρας. Τελικά οι ομάδες παρείχαν όλες τις διαβεβαιώσεις στις αρχές, ότι δεν θα υπάρξει κανένα φαινόμενο που θα βάλει σε κίνδυνο τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης και μάλιστα δεσμεύτηκαν πως θα διαθέσουν χρήματα για τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία, κάτι φυσικά που ικανοποίησε τόσο τη λίγκα, όσο και τις αρχές της χώρας.

Ο κ. Μάστερς θα έχει σήμερα συνάντηση με κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, ώστε να ολοκληρωθεί η εναλλακτική πρόταση και η Premier, που είχε τεθεί σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, να εκκινήσει ξανά στις 12 Ιουνίου.