Skip to main content

Κανονικά η κυκλοφορία στην Εγνατία

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Στρυμόνα και στον κόμβο της Ρεντίνας. Απεγκλωβισμός επιβατών οχήματος από ρέμα στην περιοχή της Χαριλάου.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον κόμβο της Ρεντίνας, στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά - Ρεντίνας και  στο ύψος του ρέματος Μοδίου, η οποία είχε διακοπεί εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων, φερτών υλικών και πτώσης δέντρων. Επιπλέον, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό στο ύψος του Στρυμόνα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στην κυκλοφορία δόθηκε και πάλι το ρεύμα εξόδου προς Καβάλα της Εγνατίας Οδού. Η κυκλοφορία των οχημάτων το πρωί γινόταν μέσω του νομού Σερρών.

Κλειστός παραμένει ωστόσο ακόμη ο κόμβος Ασπροβάλτας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Με δυσκολία κινούνταν νωρίς το πρωί τα οχήματα στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης, ενώ αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες ήταν εκτός λειτουργίας.

Παράλληλα, έντονα είναι σήμερα το πρωί τα καιρικά φαινόμενα στο νομό Χαλκιδικής.

Στο μεταξύ, τους επιβάτες οχήματος που εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητο τους σε ρέμα ανάμεσα στα κοιμητήρια και στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης εξαιτίας της έντονης νεροποντής απεγκλώβισαν άνδρες της πυροσβεστικής τα ξημερώματα.

Χωρίς ρεύμα είναι από χθες το βράδυ η περιοχή του Χορτιάτη, της Καρδίας, του Μεσημερίου, του Σχολαρίου, της Επανομής, του Τριλόφου, του Πλαγιαρίου, της Κερασιάς, της Μηχανιώνας και των Βασιλικών.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε εξάλλου, διακοπές στην ηλεκτροδότηση και ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες, κυρίως αμπέλια και οπωροφόρα, σε περιοχές των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 13:49