Skip to main content

Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Νεπτούνας

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ με ανάρτησή της στο Facebook γνωστοποίησε πως για την είσοδο των φιλάθλων θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική είσοδος από τη θύρα VIP

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα τον ΠΑΟΚ και τη Νεπτούνας που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League παρά τις εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στο Facebook, ενημέρωσε πως υπάρχει συνεχή επικοινωνία με τον κομισάριο της αναμέτρησης και εφόσον προκύψει διαφορετική εξέλιξη, θα υπάρξει και άμεση ενημέρωση από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Παράλληλα επισημαίνει στους φίλους της ομάδας που θα επιχειρήσουν να έρθουν στο PAOK Sports Arena ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι συνθήκες πρόσβασης στο γήπεδο είναι δύσκολες και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνες.

Τέλος γνωστοποίησε πως για την είσοδο όσων φιλάθλων έρθουν στο γήπεδο, θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική είσοδος από τη θύρα VIP.