Skip to main content

Καντζούρης: Τεράστια τιμή και ευθύνη να αναλάβω τον Ηρακλή (video)

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θέλουμε να ετοιμαστούμε σε μια κατάσταση ειδικών συνθηκών», δήλωσε ο νέος κόουτς του «Γηραιού».

Έτοιμος για την δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή δήλωσε πως είναι ο Ηλίας Καντζούρης.

Χαρακτηριστικά, ο νέος κόουτς του «Γηραιού» δήλωσε:

«Νιώθω τεράστια τιμή και ευθύνη που βρίσκομαι στο τιμόνι μιας πολύ ιστορικής ομάδας. Ενθυμούμενος μόνο ποιοι έχουν περάσει από τον Ηρακλή νιώθεις δέος. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, απλά η ομάδα να παίζει σωστό μπάσκετ, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να πάρει νίκες. Δεν κοιτάμε μακριά, πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θέλουμε να ετοιμαστούμε σε μια κατάσταση ειδικών συνθηκών. Μετά το ματς του Σαββάτου θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην αλλαγή. Όποιος κοιτάζει μακριά χάνει το στόχο».

Μιλώντας, τέλος, για το Ιβανώφειο και τη δύναμη που δίνει στην ομάδα, o κ. Καντζούρης είπε: «Ο Ηρακλής έχει ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο και όσες φορές ήμουν εδώ, δεν ένιωθα άνετα. Το ίδιο πιστεύω πως θα νιώθουν και οι αντίπαλοί μας».