Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 750 κιλά καπάκια «αγοράζουν» αναπηρικά μαξίδια

Πρόκειται για μια ενέργεια στο πλα'ισιο της δράσης «Keep on Μoving» που γίνεται με σκοπό την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

Συνολικά 750 κιλά καπάκια παρέλαβε η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης από το Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας Χαλκιδικής για την ενίσχυση της Δράσης “Keep on Μoving” με σκοπό την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

O αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χ. Αηδονόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά, πρωτίστως τα παιδιά, τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον υπεύθυνο του Προγράμματος «Οικολογικά Σχολεία», καθώς και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Πολιτικής που συνέβαλαν στη μεταφορά της παραπάνω μεγάλης ποσότητας.

«Τέτοιες πράξεις, αποδεικνύουν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη  των πολιτών και αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει μία σύγχρονη κοινωνία να υπηρετεί. Ο δήμος Θεσσαλονίκης επικροτεί και στέκεται αρωγός σε όποια προσπάθεια ενισχύει τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες  που αφορούν στη στήριξη των συμπολιτών μας με αναπηρία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.