Skip to main content

«Καπνός» τα εισιτήρια, ενόψει Ολυμπιακού

«Τρέλα» για ένα μαγικό χαρτάκι, παρά την ήττα από τον Αστέρα. Χωρίς Νάτσο, Φερνάντεζ και Αμπρέου. Στις 18.30 η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ.
Αμόκ στις τάξεις των οπαδών του Άρη για ένα εισιτήριο, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, κόντρα στον Ολυμπιακό. Η μέτρια αγωνιστική εικόνα των «κιτρίνων» δε φαίνεται ικανή να πτοήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν και πάλι δυναμικό παρών, φιλοδοξώντας να δούνε την ομάδα τους να κλείνει νικηφόρα το 2009.

Η ΠΑΕ Άρης, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε από το ARIS MOBILE η διάθεση των εισιτηρίων, ενώ οι τιμές είναι οι εξής: Θύρες 1-3: 15 ευρώ, Θύρα 2: 25 ευρώ, Θύρες 5-6-9: 35 ευρώ, Θύρα 7 (επίσημα): 50 ευρώ και Θύρα VIP: 150 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στη θύρα 9, για λόγους ασφαλείας δε θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών στη συγκεκριμένη θύρα.

 Χωρίς Αμπρέου, Νάτσο και Φερνάντεζ

 Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει για την κομβική αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους τους Σεμπάστιαν Αμπρέου, Νάτσο Γκαρσία και Νταρίο Φερνάντεζ.

Είναι σαφές ότι ο «El loco» δε βρίσκεται στα πλάνα του Αργεντίνου τεχνικού και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Αναφορικά με το Νάτσο Γκαρσία, ο Βολιβιανός μέσος επέστρεψε μες στη βδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να «επιστρατευθεί» μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Ο Ντάριο Φερνάντεζ, τέλος, αποκόμισε μια θλάση στον τετρακέφαλο από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και, επί τη ευκαιρία, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, δεδομένου ότι έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Αρης

 Εντωμεταξύ, το απόγευμα στις 18:30, στο Aris sports cafe, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Άρης. Το παρών, πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα δώσουν όλοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ και οι οικογένειές τους.
Αντί για την καθιερωμένη media day, στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης, θα υπάρξει και τοποθέτηση ποδοσφαιριστών της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.