Skip to main content

Καπραβέλος: Να το πάρουν πίσω όσοι λένε για επιστροφή στην κανονικότητα

Ο διευθυντής της Β΄ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου επισήμανε ότι πρέπει «να κοιτάμε τα επιδημιολογικά δεδομένα που δεν είναι τόσο καλά».

Τη χαλάρωση των μέτρων σχολίασε ο διευθυντής της Β΄ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

«Να το πάρουν πίσω όσοι λένε για επιστροφή στην κανονικότητα», είπε ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και σχολιάζοντας την χαλάρωση του κόσμου.

Ο κ. Καπραβέλος εξέφρασε την αντίθεσή του με τη χρήση του όρου κανονικότητα, λέγοντας ότι «τι είδους κανονικότητα μπορεί να είναι αυτή; Με τις μάσκες, τις αποστάσεις και την τήρηση των μέτρων; Πρέπει να λέμε επιστροφή σε μία διαφορετική κανονικότητα» και ζήτησε επιτακτικά: «Να το πάρουν πίσω όσοι λένε για επιστροφή στην κανονικότητα».

Επίσης, επισήμανε ότι πρέπει «να κοιτάμε τα επιδημιολογικά δεδομένα που δεν είναι τόσο καλά» και εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα ενταθεί το πρόβλημα με το άνοιγμα του τουρισμού.

Ο κ. Καπραβέλος τόνισε τη σημασία του εμβολιασμού, αναφερόμενος στην περίπτωση 62χρονης που εισήχθει χθες στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας, η οποία είναι ανεμβολίαστη, χωρίς υποκείμενα προβλήματα και ο κορωνοϊός της προκάλεσε πνευμονία. «Δεν χρησιμοποιούμε τα όπλα που έχουμε» είπε χαρακτηριστικά.