Skip to main content

Καραγιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής

Ο κ. Καραγιάννης στην ομιλία που πραγματοποίησε παρουσίασε διεξοδικά τους άξονες της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ για την ανακούφιση της μεσαίας τάξης

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αποτύχει σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής. Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της όλα αυτά τα χρόνια παρουσίασε ένα συγκροτημένο και ρεαλιστικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης, μιλώντας χθες το βράδυ σε υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, στα Διαβατά.

Ο κ. Καραγιάννης στην ομιλία που πραγματοποίησε, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, παρουσίασε διεξοδικά τους άξονες της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας για την ανακούφιση της μεσαίας τάξης. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τον θεσμό της Αστυνομίας και αδιαφόρησε για την αύξηση της εγκληματικότητας.

Χθες το απόγευμα ο κ. Καραγιάννης συναντήθηκε με φίλους της Νέας Δημοκρατίας στον Χορτιάτη. Σήμερα το απόγευμα στις 20:30 ο υποψήφιος βουλευτής θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Περαία, στο ξενοδοχείο Golden Star (Π. Κουντουριώτου 73).