Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

Δεν νοείται ο αρμόδιος υπουργός να υποδεικνύει ποια απόφαση θέλει ο ίδιος να εκδοθεί, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Για συνέχιση της «θεσμικής εκτροπής» εκ μέρους του υπουργού Δικαιοσύνης κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή για το πόθεν έσχες των δικαστικών.

«Έχω την αίσθηση ότι ο κ. υπουργός αμετανόητος σήμερα συνεχίζει τη θεσμική εκτροπή. Διότι δε θέλει να καταλάβει ότι ενόσω επίκειται η έκδοση δικαστικών αποφάσεων και συγκεκριμένα της απόφασης για το πόθεν έσχες των δικαστών, δεν νοείται ο αρμόδιος υπουργός να υποδεικνύει ποια απόφαση θέλει ο ίδιος να εκδοθεί», ανέφερε ο κ. Καραγκούνης.

«Η παρέμβαση στη δικαιοσύνη λοιπόν συνεχίζει να γίνεται και φοβούμαι ότι είναι και πιο πιεστική και πιο ωμή. Η ευθύνη πια είναι του πρωθυπουργού και μόνο απέναντι σε αυτή την αντιθεσμική συμπεριφορά» τόνισε ο κ. Καρακούνης, ο οποίος συμμετείχε ως ομιλητής στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε σήμερα από το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου και τον Σύνδεσμο Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος με θέμα «Η Δικαιοσύνη ως Πυλώνας Ανάπτυξης» στην οποία μίλησε και ο κ. Κοντονής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ