Skip to main content

Καρακούσης: Δικό μας παιδί ο Χαραλαμπίδης,κανένα θέμα κόουτς στον ΠΑOK

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε πως η ομάδα θα πάει στη Λάρισα με μόνο στόχο τη νίκη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι επί του Άρη αλλά και το μέλλον της ομάδας αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Focus», o Αριστοτέλης Καρακούσης.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε:

-«Είμαστε ευτυχισμένοι για τη νίκη επί του Άρη, αλλά καθίσαμε μέχρι αργά στο γήπεδο και μετρούσαμε τις νίκες που πρέπει να κάνουμε, τους αγώνες που υπολείπονται, με χαρτί και με μολύβι, για να καταλήξουμε στο ότι θέλουμε άλλες 6 νίκες οπωσδήποτε. φτιάχνουμε σπουδαία ομάδα και πιστεύω ότι με τέτοιο κόσμο όπως στο ''Παλατάκι'' με τον Άρη, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ήρθαν και παλιοί πρόεδροι, ο Λάκης Οικονομίδης, ο Νίκος Βεζυρτζής, ο Βιεϊρίνια με την κόρη του, πολύς κόσμος που δεν δημιούργησε το παραμικρό και η συμπεριφορά του ήταν άψογη, γι αυτό και τους ευχαριστούμε ολόψυχα. Πολλά πρόσωπα είχα να τα δω πολλά χρόνια στο μπάσκετ, ενώ τα βλέπω στο ποδόσφαιρο. Σηκώθηκαν όλοι από τους καναπέδες και ήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα, γι' αυτό και όλοι είμαστε συγκινημένοι από τις εκδηλώσεις και μακάρι να συνεχιστούν».

-«Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, ούτε υπήρξε ποτέ. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι δικό μας παιδί και θα τον στηρίξουμε, γιατί κάνει και καλή δουλειά, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και δηλώνω επισήμως ότι δεν υπάρχει θέμα κόουτς στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ».

-«Τώρα παίζουμε στη Λάρισα, ζητήσαμε εισιτήρια πριν από μια εβδομάδα, αλλά δεν μας δίνει η τοπική ομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, εμείς θέλαμε τον κόσμο μας στο πλευρό της ομάδας, αλλά μας το απέκλεισαν οι διοικούντες της Λάρισας. Εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και εάν το πετύχουμε θα είναι διπλό το όφελος γιατί η Λάρισα έχει τους ίδιους στόχους...».