Skip to main content

Καραμανλής για ορφανό χιλιόμετρο: Κλείνουμε μία εκκρεμότητα 15 ετών όπως δεσμευτήκαμε

Κλείνουμε μία εκκρεμότητα 15 ετών, όπου το επονομαζόμενο ορφανό χιλιόμετρο αποτελούσε σταθερά πηγή ταλαιπωρίας για τους Θεσσαλονικείς, λέει ο υπουργός

Στην παράδοση στην κυκλοφορία του επονομαζόμενου ορφανού χιλιόμετρου της Ποτίδαιας αναφέρεται με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, σημειώνοντας ότι πλέον η πρόσβαση στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής βελτιώνεται και διευκολύνεται σημαντικά.

«Δεσμευτήκαμε να παραδώσουμε τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Ν. Μουδανιά - Ποτίδαια ολοκληρωμένο, πριν την αργία του Αγίου Πνεύματος και παρά τα περίπλοκα προβλήματα που αντιμετώπιζε το έργο αυτό, μείναμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και το κάναμε πράξη», ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Διαβάστε σχετικά - Χαλκιδική: Στην κυκλοφορία -επιτέλους- το ορφανό χιλιόμετρο στην Ποτίδαια (φωτο+vid)

Ο κ. Καραμανλής με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι «κλείνουμε έτσι μια εκκρεμότητα 15 ετών, όπου το επονομαζόμενο ορφανό χιλιόμετρο αποτελούσε σταθερά πηγή ταλαιπωρίας για τους Θεσσαλονικείς και τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής. Πλέον η πρόσβαση στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής βελτιώνεται και διευκολύνεται σημαντικά».

Και επεσήμανε ότι «παράλληλα ενισχύονται ουσιαστικά και τα επίπεδα οδικής ασφάλειας γεγονός που αποτελεί σταθερά έναν από τους πρωταρχικούς μας στόχους».