Skip to main content

Καραμανλής για Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση θα μεταθέσει τις ευθύνες αλλού

Ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Ν.Δ. κατηγόρησε την κυβέρνηση για ολιγωρία στην αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων στη Θεσσαλονίκη.

Δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Ν.Δ., κ. Κώστας Καραμανλής, σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

«Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε τα αργά αντανακλαστικά της στην αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.
 
Αναφερόμενος σε προηγούμενες περιπτώσεις, όπως στη Μάνδρα Αττικής, την Ήπειρο, τα Ιόνια νησιά και αλλού, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως «έτσι και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, οι αρμόδιες υπηρεσίες ολιγώρησαν και τα κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης αποδείχθηκαν απολύτως ανεπαρκή».
 
«Είμαστε βέβαιοι» συνέχισε «πως η Κυβέρνηση -κατά την προσφιλή της τακτική- θα προσπαθήσει να μεταθέσει τις δικές της ευθύνες σε άλλους».
 
Τέλος κάλεσε την κυβέρνηση «να μας ενημερώσει παράλληλα και για τα δικά της πεπραγμένα τα τελευταία 3 χρόνια. Και συγκεκριμένα να μας πει αν υπάρχει αντιπλημμυρικός σχεδιασμός, πόσα έργα έχει δημοπρατήσει και πόσα έχει συμβασιοποιήσει».