Skip to main content

Καραμανλής: Η διάλυση των αστικών συγκοινωνιών φέρει υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση προέβη άρον-άρον και μόλις 2 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές στην προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων».

Πυρά κατά του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη εξαπολύει με δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στις αστικές συγκοινωνίες τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα.

«Τον Νοέμβριο του 2018 ο κ. Σπίρτζης μας διαβεβαίωνε με τον πιο κατηγορηματικό κι επίσημο τρόπο πως "τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου του 2019 θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα νέα λεωφορεία". Είχαμε εκφράσει από τότε τις αμφιβολίες μας, και δυστυχώς για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε», αναφέρει ο κ. Καραμανλής για να προσθέσει:
 
«Σήμερα, όχι μόνο δεν κυκλοφορούν νέα λεωφορεία, αλλά η κυβέρνηση προέβη άρον-άρον και μόλις 2 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές στην προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων, συνολικής δαπάνης 461 εκατομμυρίων ευρώ».
 
«Η κυβέρνηση της ανευθυνότητας και της προχειρότητας δεν σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όποιο μπάλωμα κι αν προσπαθήσει να κάνει, στις τρύπες που η ίδια άνοιξε, δεν μπορεί να ξεγελάσει τους πολίτες. Διότι όλοι γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι η διάλυση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης φέρει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.