Skip to main content

Καραμπέρης: Γι’ αυτό πήγα τον γιο μου από τον Άρη στον ΠΑΟΚ

«Τα πιτσιρίκια σήμερα έχουν μια αγάπη και ένα πάθος για ποδόσφαιρο χωρίς τον δικό μας φανατισμό», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων».

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει τον γιο του από τον Άρη στον ΠΑΟΚ εξήγησε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Σωτήρης Καραμπέρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων»:

«Ανοίξαμε έναν δρόμο και χωρίς κόμπλεξ πηγαίνουν τα παιδιά από τον Άρη στον ΠΑΟΚ και ανάποδα. Τα πιτσιρίκια σήμερα έχουν μια αγάπη και ένα πάθος για ποδόσφαιρο χωρίς τον δικό μας φανατισμό. Τα παιδιά λαχταρούν να παίξουν ποδόσφαιρο, διότι το αγαπούν. Δεν τους νοιάζει σε ποια ομάδα παίζουν, τους νοιάζει να παίξουν και να ιδρώσουν. Όλα τους έχουν τις ίδιες αρρώστιες», δήλωσε και εν συνεχεία εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να στείλει τον γιο του στον «Δικέφαλο».

«Είχαμε κάποια προβληματάκια όχι αγωνιστικά με μερικούς κακούς φιλάθλους, που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Με τον τρόπο τους μου έδειξαν ότι είμαι ανεπιθύμητος. Μου έκανε την τιμητική πρόταση ο Κώστας Λαγωνίδης και τον πήγα στον ΠΑΟΚ. Βρήκαμε ένα περιβάλλον οργανωμένο με αγάπη για το παιδί και σεβασμό για μένα σαν ένας πρώην πρόεδρος μιας άλλης ομάδας. Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια κι εγώ ουδέποτε απασχόλησα τον ΠΑΟΚ με πράξεις και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε μια μεγάλη ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς θα ένιωθε ο ίδιος παρακολουθώντας ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης με τον γιο του να φορά την «ασπρόμαυρη» φανέλα: «Θέλω να κερδίζει η ομάδα του γιου μου.

Αν αντίπαλος είναι ο Άρης, όμως, θα στενοχωρηθώ».