Skip to main content

Καραμπέρης: Θεατρινίστικα πράγματα, να ενημερωθεί ο Σαββίδης

Το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ διατύπωσε τις επιφυλάξεις του για τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε στην παραχώρηση του μάνατζμεντ στον Γιώργο Καραμάνο.

Για την παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιώργο Καραμάνο μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Χρήστος Καραμπέρης.

Συγκεκριμένα, το μέλος του ΔΣ του «Δικεφάλου» διατύπωσε τις επιφυλάξεις του για τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση από την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, μην κρύβοντας την ενστάσεις του για τη διαδικασία.  

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Καραμπέρης:

«Ο ΑΣ θα πάρει τις αποφάσεις και ξέρει συγκεκριμένα πράγματα. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει τον κ. Καραμάνο, δεν είμαι ενήμερος παρότι είμαι μέλος της διοίκησης και περιμένω να ενημερωθώ. Ωστόσο, η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη, καλεί τους πάντες να μην βιάζονται. Προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου επί της ενδεχόμενης εμπλοκής του κ. Καραμάνου στο μπάσκετ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μπορεί αν είναι ο καλύτερος για να αναλάβει την ΚΑΕ αλλά δεν έχω ενημερωθεί. Διάβασα την ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ η οποία αναφέρει ότι υπάρχει θετική διάθεση, δεν γράφει για συμφωνία. Γράφει επίσης ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν οικονομικές και νομικές ενέργειες».

Ο κ. Καραμπέρης δεν δίστασε να εκφράσει τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο κοινοποίησης των εξελίξεων αλλά και των πληροφοριών περί συμφωνίας με τον Βασίλη Φραγκιά για την τεχνική ηγεσία. «Καταρχήν, πιστεύω ότι από σεβασμό έπειτα από τη χρόνια παρουσία μας στην ΚΑΕ θα ενημερωθούμε τι γίνεται, έστω για το τυπικό της υπόθεσης. Σε πρώτη φάση όμως θα πρέπει να δώσει τα χέρια ο κ. Κατσαρής με τον κ. Καραμάνο και στη συνέχεια ο κ. Καραμάνος να προχωρήσει σε ενέργειες σαν αυτή της πρόσληψης προπονητή. Αυτή τη στιγμή ο κ. Καραμάνος δεν είναι κάτι στον ΠΑΟΚ, εμείς τουλάχιστον ως διοίκηση δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι. Ξέρω ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ, μου τηλεφώνησε και μ’ ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, εγώ λέω ότι θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Μην πληγωθεί παραπάνω το γόητρο του ΠΑΟΚ από ανθρώπους του ΠΑΟΚ μέσα από την ΚΑΕ η οποία ασχολούνται με την υπόθεση. Το λέω γιατί βλέπω ανακοινώσεις, φωτογραφίες του κ. Καραμάνου μέσα στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι ο καλύτερος για να αναλάβει την ΚΑΕ αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι. Είναι σοβαρό αυτό; Μιλάμε για το ένδοξο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και σοβαροί».

Σε ερώτηση για το αν τον βρίσκουν αντίθετο και οι χειρισμοί της υπόθεσης από την πλευρά του ΑΣ, υποστήριξε: «Όχι, ο Ερασιτέχνης προσέχει τι λέει και τι κάνει. Αυτά που λέω έχουν να κάνουν με ανθρώπους της ΚΑΕ οι οποίοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί γιατί μιλάμε για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να γίνουν όλα με τη σωστή σειρά. Να ενημερωθεί δηλαδή και ο κ. Σαββίδης ο οποίος μας συντηρεί τόσα χρόνια. Δεν χρειάζονται θεατρινισμοί».