Skip to main content

Καρανίκας υπέρ Τσίπρα για το μήνυμα του Δεκαπενταύγουστου

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε μέσω Facebook, σε όσους κατέκριναν τον Αλέξη Τσίπρα για το μήνυμα που έστειλε για τον Δεκαπενταύγουστο

Βαριές εκφράσεις κατά όσων εντός του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν στο μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Δεκαπενταύγουστο χρησιμοποιεί ο άλλοτε γραμματέας στρατηγικής επικοινωνίας της κυβέρνησης Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας κάνει λόγο για «αντικοινωνικό αθεΐσμό», «αμόρφωτο και κομπλεξικό μηδενισμό» και «αστείες υπάρξεις που είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και για «αμόρφωτους, ανιστόρητους, μηδενιστές, σεχταριστές, αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ»,  συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. Αντιθέτως θυμίζει αμόρφωτο και κομπλεξικό μηδενισμό. Κάτι αστείες υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να παρατήσουν την αριστερά και να πιάσουν αριστερό στασίδι στην δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar.

Ο Άρης Βελουχιώτης όσο αποτελεί αριστερό και λαϊκό σύμβολο τόσο θα σας θυμίζω ότι δεν είμαστε μηδενιστές και άσχετοι με τις παραδόσεις του λαού. Δίχως να αναπαράγουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες τους, σεβόμαστε τον πολιτισμό της διαφορετικότητας. Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς κάτι θηλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις κουραμπιέ του πρωτοετούς αμόρφωτου αριστεριστή, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως θηλαστικά τον αέρα του ελαφρόμυαλου μέλους, θα τις / τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε γκρουπες των αριστεριστών ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας σαχλαμάρες ανιστόρητες».